140612-Syster-sol-Liseberg-Foto-Rebecca-Carlgren-livefoto-nu-photo-01-6

När förbandet Femtastic inleder kvällens spelning på Liseberg börjar den mörka himmelen släppa några regndroppar och om möjligt mörkna till ännu mer.
Attans, nu för jag skämmas tänkte jag. Jag som innan jag åkte hemifrån småskröt lite på Facebook om att det alltid varit strålande sol tidigare gånger jag fotat Syster sol. Men tredje gången gillt och regnet höll sig borta från när jag fotade Syster Sol på Liseberg. Wiho!

Idag var det betydligt mycket mindre publik än när jag var på Liseberg sist och fotade, då var det ju i och för sig Timbuktu. Men nu var det var knappt fullt i första fållan.

Så vad tyckte jag då?
Jag tycker inte att det svängde lika mycket som tidigare gånger jag sett henne, det hon kändes lite trött och slapp. Men det förklarade hon senare berodde på att hon varit febrig och haft halsont hela dagen. Några låtar var svängigare än andra, men många var ganska trötta. Publiken viftade lite halvtamt med händerna i luften när Syster sol uppmanade till att dansa. Det höll i några sekunder.

Som ni kanske hör på min ton här så var jag faktiskt inte särskilt imponerad idag. Anledningen till det är nog att jag faktiskt tänkte att det skulle bli en svängig kväll där folk dansade och gungade med.

Betyg: 2 av 5

Omdöme: Tröttsamt och grått som himmelen ovanför.

Bäst: Att hon färgat sitt hår lila?

Sämst: Visst att hon vart sjuk men hela konserten kändes tyvärr ganska tröttsamt. Sämst var också det sjukt långa introt, som i sig bara var samplingar från diverse houselåtar.

Spotify: Syster sol på Spotify

 

Här kan ni se foton från konserten.