150508-Panda-da-panda-pustervk_Foto_Rebecca-Carlgren_livefoto-nu_photo_-21

Som vanligt när Panda Da Panda är på väg upp på scen är det mycket folk, och alla dessa människor är förväntansfulla och redan innan konserten påbörjats lite småtokiga…. Så fort Thibo går upp på scenen känner man hur den redan höga pulsen i lokalen ökas ännu mer. Redan när de första tonerna på första låten spelas blir publiken mer än småtokiga, de börjar dansa och sjunga med och en härlig stämning infinner sig på Pusterviks största scen.

Under spelningen var det mycket nytt material från den nya skivan, men även vissa ”gamla godingar” som Spegelen och Dansa bonne dansa. Och dansa gjordes det, nästan så golvet brakade loss tror jag faktiskt, kanske tur att de inte börjat bygga för västlänken än, då hade väl vi varit nere i en tunnel så mycket det hoppades.

Jag tycker att spelningen var bra, det var som sagt mycket nya låtar folk inte riktigt kände igen kanske vilket drog ner energin något. Om jag skall vara helt ärlig tycker jag faktiskt att den gamla scenshowen var bättre, men gissar på att även Panda Da Panda måste utveckla sig. Säger inte att det var dåligt, absolut inte. Backdropen var snygg också förresten. Det var bland det första jag la märkte till när ridåerna drogs isär framför scenen.

På det stora hela tycker jag att det var en bra spelning, kanske skulle det spelats lite mer gamla låtar som folk kände igen för att få upp stämningen ytterligare.

Betyg: 3.5 av 5.

Klicka här för att se foton från spelningen.