Panda Da Panda på Liseberg 2013, riktigt bra konsert. Minns än idag hur jag kom tidigt till Taubescenen, såg att bänkarna fortfarande var framme och det bara var en vakt. Jag frågade vakten om de tänkte att de skulle vara sittplatser och vakten sa ja… 10 minuter innan konserten började var hela området kring Tabuescenen fullproppat med flera hundratal (mest) tjejer. Konserten började och publiken stod på bänkarna och dansade och hoppade samtidigt som vakterna försökte få ner dem (eftersom det var sittplatser), det var ganska så kaotisk. Jag själv ställde mig tidigt på en av bänkarna i mitten och det är jag glad för. Herre! Vilken konsert. Den glömmer man inte. Så sjukt bra drag. Synd bara att Liseberg misskalkylerat lite i sin bokning, jag tror ärligt inte de visste riktigt vilken akt de bokade till vilken scen… Fast samtidigt tror jag inte riktigt att det varit en lika bra konsert om det varit på den stora scenen och jag tycker ändå att Liseberg skötte det bra och vad jag såg blev ingen varken mos eller skadad. När jag funderar vidare på det så hade jag nog inte velat att det skulle varit på stora scenen, det hade nog inte alls blivit lika bra drag då. Nu blev det intimt och nära! Heja!

Betyget blir lätt 5 av 5