Välkommen till livefoto.nu!

livefoto.nu erbjuder tjänster inom fotografering, formgivning, webbdesign och marknadsföring. Är du i behov av en bröllopsfotograf, barnfotograf eller porträttfotograf i Göteborg? Tveka då inte att höra av dig till livefoto.nu.
Jag arbetar med både privatpersoner och företag. Jag har min bas i Göteborg, men jag gillar att resa, så finns du någon annanstans i världen är det inga problem för mig att ta mig dit.

Varför anlita livefoto.nu?

Att anlita livefoto.nu är en investering för framtiden. Du får du en professionell leverantör med erfarenhet i branschen och som levererar högkvalitativt material med bästa kvalité, allt för att du som kund skall bli nöjd. Är du fotokund, har vi ett mycket smidigt system där du själv väljer ut dina foton du önskar från fotograferingen. I systemet kan du även enkelt beställa förstoringar, tavlor och andra fotoprodukter.

Det finns mycket olika kompetens i företaget vilket gör att livefoto.nu även kan erbjuda helhetslösningar med allt från projektledning till fotografering och webbdesign. Vi har även bra kontakter med leverantörer för beställning av allt från visitkort till mässmaterial.

Säkra din dag, boka idag!

Är du intresserad av att boka en porträttfotografering, bebisfotografering eller bröllopsfotografering och vill vara säker på att just ditt datum är ledigt? Kontakta mig då så snart ni bestämt ert datum så att vi kan boka in tid för fotografering. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill boka någon av våra tjänster.