Företagsfoto i Göteborg

FÖRetagsfoto

 

En bild säger mer än tusen ord om ditt företag

För företag, litet som stort, erbjuder livefoto.nu flera olika typer av fotografering. Bland annat erbjuder personal-fotografering (enskilt eller i grupp), musikfotografering, produktfotografering och miljöfotografering. Men vill ni ha någon specialfotografering så tveka inte att höra av er, det går säkert att lösa!

Kontakta mig för mer information

Använd formuläret längre ner på sidan och berätta vad du eftersöker för typ av foton och när du önskar fotografering ska ske så återkommer jag så snart som möjligt med en offert till er. 

Är du representant från ett företag ber jag dig att maila mig via mitt kontaktformulär under kontakta, för att få en offert för din fotografering. Priserna på hemsidan gäller endast för privatpersoner.

För företag, litet som stort, erbjuder livefoto.nu flera olika typer av fotografering. Bland annat erbjuder personalfotografering (enskilt eller i grupp), musikfotografering, produktfotografering och miljö-fotografering. Men vill ni ha någon specialfotografering så tveka inte att höra av er, det går säkert att lösa!

Kanske har ni en kampanjbild som behöver fotas eller foton till er hemsida eller intranät givetvis fixar jag det också. För företag erbjuder jag bland annat personalfotografering, musikfotografering, produkt-fotografering och miljöfotografering. Men vill ni ha någon specialfotografering så tveka inte att höra av er, det går säkert att lösa!

Företagsfoto i Göteborg

Personalfotografering

Personalfoton på era anställda som ni kan använda på till exempel visitkort, intranät, i er entré eller var ni nu önskar använda fotona. Antingen bokar ni enskilda porträtt, gruppfoton på de olika avdelningarna eller hela företaget.

Musikfotografering

Är du artist eller jobbar du på ett skivbolag? Litet eller stort band, ensam eller i grupp? Skivomslag, livekonsert eller promotionfoton? Det spelar ingen större roll för mig, vi fotar på de ställen ni önskar. Tillsammans med er sätter vi upp något som passar just dig/ert band. Jag har sedan 2012 fotat över 700 stycken konserter runt om i Sverige.

Produktfotografering

Vanligtvis fotas era produkter mot en vit bakgrund för att ni skall kunna använda dem på till exempel en hemsida med vit bakgrund eller i reklamblad. Finns det önskemål om att fota era produkter i deras naturliga miljö löser livefoto.nu givetvis även det. Jag löser naturligtvis även om ni vill ha era foton frilagda för att använda på till exempel en mönstrad bakgrund.

Miljöfotografering

Behöver ni personliga tavlor av en miljö som står er och ert företag nära? livefoto.nu kommer dit du vill och fotar härliga miljöbilder över de naturlandskap du önskar. Är ni extra stolta över era nyrenoverade kontorslokaler och vill visa era kunder på er hemsida så har jag även mycket god kompetens inom fotografering av inomhusmiljöer eller arkitekturfotografering. livefoto.nu har även mycket arkivbilder inom naturfoton ifall det är något som intresserar dig.

Låt oss starta något nytt  & spännande Tillsammans

Säg hej!

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor eller funderingar eller om du helt enkelt vill boka en fotografering. Var detaljerad i ditt meddelande så återkommer jag med det bästa svaret till dig. Jag återkommer till dig så snart jag har möjlighet.

Vad gäller din fotografering?

2 + 2 =

Jag är medveten om att när jag fyller i personuppgifter enligt ovanstående formulär kommer livefoto.nu
spara mina kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med mig.