boka fotografering

foton för både privatpersoner och företag

Är du i behov av foton av något slag? Då har du kommit helt rätt! livefoto.nu hjälper dig med dina fotoproblem och har lösningar på det mesta. Kanske är du i behov av en bröllopsfotograf eller en barnfotograf som kan föreviga er nyfödda bebis med newborn-foton? Eller så behöver du kanske några representativa foton till ditt CV?  

För företag erbjuder jag allt ifrån personalporträtt och foton på era lokaler, kampanjfoton, produktfoton och foton till ert pressmaterial. 

FOTOGRAF I GÖTEBORG, VAD FOTAR JAG?

Som fotograf i Göteborg fotar jag det mesta, men nedanstående är mina huvudfokus. Som fotograf älskar jag att kunna vara med och föreviga dina minnen. 
Tveka inte att höra av dig om du behöver någon annan typ av fotografering, jag löser det mesta.

Utskrifter/printar/fotoprodukter

Vad gör era fina foton för nytta om de ligger på ett USB-minne i byrålådan eller ännu värre på den gamla datorn du inte längre hittar laddaren till? Ingen! Därför erbjuder jag möjligheten att ta tillvara på era foton. Jag hjälper er naturligtvis att framkalla era foton på högkvalitativt fotopapper från ett proffsfotolabb. Jag erbjuder även andra fotoprodukter som tackkort, kalendrar och så vidare. Jag har många storlekar att välja på, så tveka inte att kontakta mig för exakta priser och produkter.

Från några av mina kunder

Vi är mycket nöjda med Livefoto och fotograferingen av vår lilla dotter! Superfina bilder som vi kommer att föreviga med förstoringar!

Victoria Sandin

Under fotograferingen hade vi kul ihop och det var lättsamt. Bilderna blev jättebra och passade perfekt som tackkort! Det var både roligt och intressant att vara med när Rebecca fotade, men framför allt så blev bilderna såklart riktigt snygga. En härlig sommardag spenderades i parken i Borås där bilderna togs! Det blev avklarat snabbt och smidigt med riktigt bra resultat.

Johannes Andersson

Ett mycket trevligt bemötande med en lugn och avslappnad fotografering. Kan varmt rekommendera Rebecca och livefoto.nu till porträttfotograferingar, utomhusbilder är ett måste!

Oscar Nilsson

Rebecca och livefoto.nu har koll på porträttfotografering. Oavsett om du har egna idéer på hur du vill ha dina bilder eller hur du inte vill ha dem, så ser livefoto.nu till att du får fina bilder. Funderar du på porträtt-fotografering kan jag rekommendera Rebecca och livefoto.nu!

Fredrik Karlsson

Låt oss starta något nytt  & spännande Tillsammans

Säg hej!

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor eller funderingar eller om du helt enkelt vill boka en fotografering. Var detaljerad i ditt meddelande så återkommer jag med det bästa svaret till dig. Jag återkommer till dig så snart jag har möjlighet.

Vad gäller din fotografering?

9 + 6 =

Jag är medveten om att när jag fyller i personuppgifter enligt ovanstående formulär kommer livefoto.nu
spara mina kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med mig.