Fotografering

Boka livefoto.nu för fotografering

Är du i behov av foton av något slag? Då har du kommit helt rätt! livefoto.nu hjälper dig med dina fotoproblem, livefoto.nu har lösningar på det mesta.

Jag erbjuder fotografering till både privatpersoner, företag och organisationer. Kanske är du i behov av en bröllopsfotograf eller en barnfotograf som kan föreviga er nyfödda bebis med newborn-foton? Eller så behöver du kanske lite snygga och representativa foton till ditt CV? För företag erbjuder jag allt ifrån personalporträtt och foton på era lokaler till kampanjfoton, produktfoton och foton till ert pressmaterial. För både privatpersoner och företag kommer jag ut till er för att fotografera så att ni fotograferas i en miljö där ni känner er bekväma.

Fotona levereras digitalt inom fyra veckor om inget annat anges vid orderbekräftelse. Önskas någon annan form av leverans till exempel via skiva eller USB skall det anges innan fotograferingstillfället.

Vad fotar jag?

Gravid- och porträttfotografering

Väntar ni tillökning i familjen och vill föreviga den tjocka magen innan bebisen kommer ut? Boka din fotografering i god tid, jag skulle rekommendera dig att boka fotografering två till tre veckor innan beräknad födelse.

För dig som inte är gravid, men vill ha en porträttfotografering är det ju absolut inga problem. Kanske vill du ha lite fina foton till ditt CV? Eller vill du helt enkelt bara ha snygga foton på dig själv? Under säsong erbjuder vi bra priser på konfirmationsfotografering, bal- och studentfotografering i Göteborg.

Läs mer & se priser här »

Bebis- & Barnfotografering

Klyschigt nog går tiden fort och de små knattarna växer upp fort och vips så är de inte så små längre. Jag fotar allt från newborn, det vill säga några dagar, och och uppåt. Har du större barn eller är intresserad av en syskonfotografering kontakta mig så löser jag även det.

Läs mer & se priser här »

Förlovning- & Bröllopsfotografering

Är du och din partner nyförlovade? Eller är ni mitt uppe i bröllopsplaneringen? Jag är mer än gärna en del av er stora dag och förevigar den för framtiden. Läs gärna mer om våra paket och priser. Hör sedan av er så bestämmer vi tid för konsultation för att planera just er drömdag!

Läs mer & se priser här »

Företagsfotografering

Är du representant från ett företag ber jag dig att maila oss via vårt kontaktformulär under kontakta oss, för att få en offert för din fotografering. Priserna på hemsidan gäller endast för privatpersoner.

För företag, litet som stort, erbjuder livefoto.nu flera olika typer av fotografering. Bland annat erbjuder personalfotografering (enskilt eller i grupp), musikfotografering, produktfotografering och miljöfotografering. Men vill ni ha någon specialfotografering så tveka inte att höra av er, det går säkert att lösa!

Läs mer »

Gör något med dina foton – Utskrifter/printar/fotoprodukter

Vad gör era fina foton för nytta om de ligger på ett USB-minne i byrålådan eller ännu värre på den gamla datorn du inte längre hittar laddaren till? Ingen! Därför erbjuder jag möjligheten att ta tillvara på era foton. Jag hjälper er naturligtvis att framkalla era foton på högkvalitativt fotopapper från ett proffsfotolabb. Jag erbjuder även andra fotoprodukter som tackkort, kalendrar och så vidare. Jag har många storlekar att välja på, så tveka inte att kontakta mig för exakta priser och produkter.

Menu