Tjänster

Varför anlita livefoto.nu?

Genom att anlita livefoto.nu investerar du för framtiden. Du får en professionell, men personlig, leverantör med erfarenhet i branschen och som levererar högkvalitativt material med bästa kvalité, allt för att du som kund skall bli nöjd. Jag har arbetat inom flera olika områden, vilket gör att livefoto.nu även kan erbjuda helhetslösningar med allt från projektledning till fotografering, rörlig bild och webbdesign. Vi har även bra kontakter med leverantörer för beställning av allt från visitkort till mässmaterial.

Är vi rätt för varandra?

Ja, är vi rätt för varandra egentligen? Är vi som handen i handsken? Har du hittat ända hit tror jag allt att det kan vara vi! Är jag rätt för dig, är du rätt för mig. Jag riktar mig till både privatpersoner, företag och organisationer. Vissa delar av de tjänster jag erbjuder passar bättre till företag än privatpersoner och vise versa. Men tveka inte att höra av er om ni undrar hur en personlig lösning för just dig skulle kunna se ut.

Vad erbjuder livefoto.nu?

Grafisk formgivning

Grafisk formgivning är ditt företags utsida. Utan en stark grafisk profil är det mycket troligt att dina potentiella kunder inte känner igen ditt företag i mängden bland konkurrenter. Marknadsföring och reklam är en mycket viktigt del för ett företag, att jobba med en grafisk profil gör att företagets möjligheter att kännas igen ökar, vilket gör att företaget blir starkare och sticker ut inom sin bransch. För privatpersoner erbjuder vi formgivning av till exempel bröllopsmaterial, så som inbjudningar, placeringskort, tackkort osv.

Läs mer om våra tjänster inom grafisk formgivning här »

Fotografering

Jag erbjuder fotografering till både privatpersoner, företag och organisationer. Kanske är du i behov av en bröllopsfotograf eller en barnfotograf som kan föreviga er nyfödda bebis med newborn-foton? Eller så behöver du kanske lite snygga och representativa foton till ditt CV? För företag erbjuder jag allt ifrån personalporträtt och foton på era lokaler till kampanjfoton, produktfoton och foton till ert pressmaterial. För både privatpersoner och företag kommer jag ut till er för att fotografera så att ni fotograferas i en miljö där ni känner er bekväma.

Läs mer om våra tjänster inom fotografering här »

Webbdesign & Digital marknadsföring

Världen digitaliseras mer och mer och därför är det viktigt att synas på internet. Är du konstnär och vill visa upp din konst på en hemsida? Eller är du glasdesigner men inte har en aning om hur du lägger upp en hemsida eller jobbar med sociala medier? Jag har koll på nätets viktigaste verktyg. Efter dina önskemål skapar jag en hemsida som du lätt själv kan uppdatera med ny information. Har du inte tid eller intresse för att uppdatera själv? Givetvis hjälper jag dig även med det. Ifall ditt företag är i behov av ett intranät, för att de anställda skall ha ett samlat forum att hitta information och olika material på, så är även det något jag kan hjälpa er med. Behöver ni hjälp att planera era sociala medier och er digitala marknadsföring? Fråga livefoto.nu!

Läs mer om våra tjänster inom webbdesign här »

Helhetslösningar

Låter allt ovanstående ganska spännande och viktigt? Tänkte väl det. Att marknadsföra sig handlar inte bara om att satsa alla resurser på annonsering i tidningar eller allt på att utveckla en superhäftig hemsida. Det viktiga som ett företag är att synas lite överallt och framför att att folk känner igen en. Att ha en hemsida som har både en modern teknik och ett modernt utseende, men komma till en mässa där ni ställer upp ert trötta mässmaterial från 2000-talets början är ingen höjdare. Därför vill jag visa och få er att förstå att det är viktigt med ett helhetstänk. Den känslan era kunder får när de ser er annons i tidningen, det är den känslan som även skall finnas när de besöker er hemsida eller hittar er monter på en mässa eller besöker era kontorslokaler. Finns samma känsla på alla ställen, ja då har man lyckats! Grattis!

Läs mer om våra tjänster inom helhetslösningar här »

Menu