Jagad av tjur och 20 kossor

Var ute och tänkte ta lite fina kvällsbilder på korna här utanför vid mina föräldrars sommarhus.
Först möts jag av en grävling på sisådär 20 meters avstånd vilket ger mig en puls på 150. Sedan ser jag att 20 kor och en fet tjur kommer rusandes emot mig. Livrädd blev jag och backade sakta därifrån. Men korna och tjuren sprang efter mig. Och emellan mig och dem var det bara en liten tråd elstängsel och på andra sidan vägen var ett stort majsfält med en grävling som gömde sig där inne. Kvar står jag på grusvägen, med en puls på typ 300, tofflor utan häl och som dessutom var lite stora och en jättetung kamera med monsterobjektiv. Smått panik.

Givetvis var jag tvungen att föreviga detta med en liten film. Så här kan de se ut när jag filmar i full HDkvalite. Jag skakar lite på handen av anledningarna ovan samt att kameran + objektivet vägde några kilon.  Är ni intresserade av att föreviga något genom film så säg till. Maila info {@} livefoto.nu
6 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Sara ~ Candis14 augusti 2010 - 08:31

  SV. För att det är beställningar som kommit in när jag var arbetslös och sedan fick jag jobb och började jobba heltid direkt. Jag tar inte emot fler beställningar men man lär väl göra klart de man åtagit sig????

 • Maria18 augusti 2010 - 09:10

  Ojsan, inte ofta man ser kor springa.

 • Rebecca Carlgren20 augusti 2010 - 03:38

  MARIA: Ne, verkligen inte.

 • Rebecca Carlgren20 augusti 2010 - 03:47

  SARA: Jahaja, men ändå. Låter som du klagar på jobb du själv valt att göra… Men men.

 • Pernilla28 augusti 2010 - 11:40

  LÄSKIGA! :O

 • Rebecca Carlgren6 september 2010 - 05:03

  PERNILLA: Jaaa, jag vet! Skitläskiga!

Menu